back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία 2-2 της Ουρουγουάης με την Ιαπωνία

Διαβάστε επίσης

Η Ουρουγουάη δεν κατάφερε να νικήσει την Ιαπωνία στο Πόρτο Αλέγκρε και με το 2-2 που παραχώρησε στους νεαρούς Ασιάτες για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Copa America της Βραζιλίας.

Μάλιστα έχασε την ευκαιρία να προκριθεί από απόψε στα προημιτελικά και θα περιμένει πλέον την οριστική της κατάταξη στο γκρουπ, ενόψει οκτάδας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να παίξουν ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν τα ίσια τη νίκη. Ο Οκαζάκι έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 3’ και οι Ουρουγουανοί απάντησαν με τις δύο καλές φάσεις του Σουάρες. Με το ανοιχτό τους ποδόσφαιρο, οι Γιαπωνέζοι βρήκαν μια «τρύπα» στην άμυνα της «σελέστε» και με την ατομική προσπάθεια του Μιγιάσι και το σουτ του στην απέναντι γωνία του Μουσλέρα στο 25’ έγινε το 0-1.

Οι Ουρουγουανοί απάντησαν σχεδόν άμεσα και με το VAR πήραν πέναλτι, όταν ο Ουέντα βρήκε το πόδι του Καβάνι αντι για την μπάλα και ο Σουάρες, που ανέλαβε την εκτέλεση, έκανε το 1-1 στο 33’. Στο 35’, το δυνατό βολέ του Καβάνι έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καβασίμα.

Όμως, σε μία αντεπίθεση των Ασιατών, ο Μιγιάσι εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απόκρουση του Μουσλέρα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-2 στο 59’. Ο Χιμένες απάντησε άμεσα και ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά σε 2-2 στο 66’, ύστερα από κόρνερ και αυτή η φάση έφερε την οπισθοχώρηση σταδιακά των Γιαπωνέζων.

Ο Καβάνι έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως ο Σουάρες έχασε τις δύο μεγαλύτερες στο 88’ και στο 93’ και το αποτέλεσμα έφερε μεν τη «σελέστε» στην κορυφή του γκρουπ να περιμένει δε το ματς της Χιλής με το Εκουαδόρ την Παρασκευή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα