back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις βραδινές ώρες στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Διαβάστε επίσης

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν τις βραδινές ώρες στην λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς παραδίδεται το δεύτερο τμήμα της.

Από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 08:00 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της νέας λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα από Αθήνα – Γλυφάδα προς Πειραιά, στο τμήμα της από τον ανισόπεδο κόμβο Συγγρού έως τον ανισόπεδο κόμβο Κηφισού.

Ο δρόμος θα αρχίσει να δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά, ανά λωρίδα, ανάμεσα στο 8:00 το πρωί της Κυριακής και τις 18:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Τροχαίας κατά την διακοπή η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από εναλλακτικές διαδρομές.

Αναλυτικά:

Τα οχήματα που κινούνται επί της λεωφόρου Συγγρού με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πειραιά θα ακολουθούν τις λωρίδες κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, μετά δεξιά στροφή (αναστροφή) προς παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) στο ύψος του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης και θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

Τα οχήματα που κινούνται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά θα στρίβουν δεξιά στην οδό Ι. Φιξ, αριστερά στην οδό Αιόλου, αριστερά στην οδό Ορφέως και τέλος δεξιά στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

Τα οχήματα που κινούνται από το Κ.Π.Ι. Σταύρος Νιάρχος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα κινούνται μέσω της οδού Πεισιστράτου, αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στη παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα