back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Copa America 2019: Νίκησε το Κατάρ και προκρίθηκε στους «8» η Αργεντινή

Διαβάστε επίσης

Η Αργεντινή νίκησε την τελευταία αγωνιστική το Κατάρ με 2-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα.

Παίζοντας με την «πλάτη στον τοίχο» η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 του Κατάρ και εξασφάλισε την πρόκριση της στους «8» του Κόπα Αμέρικα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο δεν έπεισε με την εμφάνιση της, η «αλμπισελέστε» ξεκίνησε με γκολ την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 4′ ο Λαουτάρο με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας του Κατάρ, έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν αυτός που «κλείδωσε» την νίκη και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όταν στο 85′ με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, στέλνοντας την Αργεντινή να παίξει με την Βενεζουέλα στο νοκ-άουτ της φάσης των «8».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κολομβία δεν χαρίστηκε στην Παραγουάη και επικρατώντας με 1-0, έκανε το 3/3 και πέρασε ως 1η στην επόμενη φάση.

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσες): Αλ Σέεμπ, Χισάμ, Κουκί, Σαλμάν, Πέδρο Μιγκέλ (85′ Ισμαέλ), Αλ Χαΐντος, Αλ Χάζρι (77′ Αμπντουλσαλάμ), Χατέμ, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλμοέζ Αλί.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Φόιτ (85′ Πετσέλα), Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέλσο (55′ Ακούνια), Μέσι, Αγουέρο, Λαουτάρο (76′ Ντιμπάλα).

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

Κολομβία 9

Αργεντινή 4

Παραγουάη 2

Κατάρ 1

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα