back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκος Βούτσης: “Πολύ σημαντικές οι δύο τελευταίες εβδομάδες για τον κόσμο που δεν πήγε να ψηφίσει ή που ψήφισε άλλα μικρότερα κόμματα. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από το πόσοι θα πειστούν ότι αφορά τη ζωή και το μέλλον τους”

Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση ότι θα είναι καθοριστικές οι δύο επόμενες εβδομάδες έως την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Βούτσης, στον Αθήνα 9.84 και τον Βασίλη Πάικο:

Οπως ανέφερε: “Oι δύο τελευταίες εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικές για τον κόσμο που δεν είχε πάει να ψηφίσει ή που ψήφισε άλλα μικρότερα κόμματα, διότι προφανώς δεν προσδοκώ από την κάλπη του κ.Μητσοτάκη ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τούμπαλιν. Άρα τελικά το αποτέλεσμα θα κριθεί από το πόσοι θα πειστούν ότι αφορά τη ζωή τους και το μέλλον τους. Και νομίζω ως προς αυτό μάλλον καλά πηγαίνουμε.”

*Για το ΚΙΝΑΛ

Αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι η πολιτική του ηγεσία θα καταγραφεί ως “πολιτικό όνειδος” : “Αυτά περί αποτρόπαιου προσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητάνε να τους επιδαψιλεύσει τιμές η ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Λοβέρδος και η κυρία Γεννηματά για το ότι μπλοκάραν την απλή αναλογική και τι καλά που θα είναι να κυβερνήσει αυτοδύναμα η Ν.Δ., είναι ανατριχιαστικά , όχι για τον Σοσιαλιστικό, τον Κεντρώο χώρο, τον διαφορετικό πολιτικό χώρο τον οποίο ευαγγελίζονται. Ελεος. Μπλόκαραν την απλή αναλογική ενώ ήταν προγραμματική τους θέση και υπήρχε συμφωνία επ’ αυτού. Τώρα βγαίνουν και λένε: Εμείς είμαστε που το μπλοκάραμε, αλλιώς τώρα θα υπήρχε ακυβερνησία. Πάρτε μια καλή αυτοδυναμία. Με συγχωρείτε. Αυτό που έκανε ο κ. Καμμένος τις δυο προηγούμενες εκλογές σε προσυννενόηση προφανώς με τον Πρωθυπουργό , που πήγε και είπε ότι η χώρα έχει Πρωθυπουργό και δεν υπάρχει θέμα διερευνητικών εντολών, διότι περί αυτού πρόκειται, αυτοί το λένε τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές. Αυτό δεν είναι πολιτικό όνειδος; Αν δεν είναι αυτό τι είναι;”

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα