back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: «Είναι σημαντικό ο επόμενος πρωθυπουργός να λάβει ισχυρή εντολή για να αλλάξει τη χώρα»

Διαβάστε επίσης

«Είναι σημαντικό ο επόμενος πρωθυπουργός να λάβει ισχυρή εντολή για να αλλάξει τη χώρα διότι διαφορετικά, «η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Εύβοια στην οποία περιόδευσε την Τρίτη το απόγευμα.

Μιλώντας στην Χαλκίδα τόνισε ότι το βασικό δίλημμα των εκλογών είναι «αν θα δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την κρίση ή αν θα συνεχίσουμε στο τέλμα, τη στασιμότητα, την υπερφορολόγηση και την ανασφάλεια».
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις βασικές προτεραιότητες της ΝΔ για μείωση της φορολογίας, απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας από τα δεσμά της γραφειοκρατίας, αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας και ενίσχυση της δημόσιας παιδείας, ενώ επέστησε για μία ακόμη φορά την προσοχή των μελών του κόμματος ώστε “να μην υπάρξει κανένα φαινόμενο αλαζονείας”.

Στην Ερέτρια

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Ερέτρια απ’ όπου επισήμανε ότι κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί το αποτέλεσμα και πως «κάθε ψήφος μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορα μεταξύ της ισχυρής εντολής που διεκδικεί ή νέων περιπετειών».

Υπογράμμισε εξάλλου ότι θα «είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», ενώ συνομιλώντας με πολίτες στα Ψαχνά δήλωσε αισιόδοξος ότι ο ίδιος και το κόμμα του «θα κερδίσουν και πάλι την εμπιστοσύνη των Ελλήνων”, όχι υποσχόμενοι- όπως είπε- “πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και καταθέτοντας στην κρίση των πολιτών ένα αναλυτικό πρόγραμμα για το πως θα αναπτύξουμε την οικονομία γρήγορα, πως θα επαναφέρουμε πολλές νέες δουλειές,πως θα μειώσουμε τη φορολογία και πως θα στηρίξουμε την αγροτική παραγωγή”
Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε τέλος ότι η ΝΔ “ξεπερνάει τα παραδοσιακά της όρια, ανοίγεται στην κοινωνία, και γίνεται η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί την επόμενη ημέρα να εγγυηθεί τη σταθερότητα, την κανονικότητα και την ανάπτυξη».τόνισε.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα