back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Αθήνα ο Σεμέδο για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πέδρο Μαρτίνς στην Πολωνία.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος Ρούμπεν Σεμέδο. Σήμερα θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πολωνία.

Μετά την άφιξή του ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω να με βοηθήσει και το κλαμπ για να είμαι ο καλύτερος”. Για τη μεταγραφή του ο Ολυμπιακός πλήρωσε 4.500.000 ευρώ στη Βιγιαρεάλ (τα 900.000 ευρώ θα καταλήξουν στη Σπόρτινγκ για το 20%). Ο παίκτης θα αμείβεται με 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο από τα τέσσερα που πρόκειται να υπογράψει.

Ο Σεμέδο, γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1994, και φέτος έπαιξε το δεύτερο μισό της σεζόν στη Ρίο Άβε (14 συμμετοχές). Στο πρώτο μισό δόθηκε δανεικός στην Ουέσκα, όπου είχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο 12 συμμετοχές. Έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 η Βιγιαρεάλ τον είχε αποκτήσει αντί 14.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα