back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αλ. Τσίπρας: Nα μας πουν τους χορηγούς της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

«Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, έχουν ευθύνες για την χρεοκοπία», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Εγώ είμαι ο πρωθυπουργός που έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια»

«Βρέθηκα στην πιο δυσάρεστη θέση να είμαι εκεί προκειμένου να μαζέψω τα ασυμμάζευτα. Παρέλαβα άδεια ταμεία, το ’15 δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τις συντάξεις», τόνισε. «Ο Καραμανλής επέλεξε να φύγει, δεν κάθισε να δώσει την μάχη», είπε. «Ο Κώστας Καραμανλής άνοιξε την πόρτα για τα μνημόνια».

«Η ιστορία έχει γράψει ότι και οι τρεις διατελέσαντες πρωθυπουργοί, με διαφορετικές ευθύνες ο καθένας μας έβαλαν στα μνημόνια και εγώ είμαι ο πρωθυπουργός που έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια».

Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στη χθεσινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού τόνισε: «Κατ’ αρχάς είχε ενδιαφέρον γιατί είχε 10 χρόνια να μιλήσει. Μίλησε 16 λεπτά, πάνω κάτω 1,5 λεπτό για κάθε χρόνο σιωπής. Μπορεί να μην ήταν πρωθυπουργός στα μνημόνια, ωστόσο ήταν ο πρωθυπουργός που άφησε ανοιχτή την πόρτα στα μνημόνια».

«Επέλεξε να φύγει, έχοντας πλήρη εικόνα της δημοσιονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η χώρα», τόνισε.

Για τη Novartis

«Ο Σαμαράς έχει τεράστιες ευθύνες στην υπόθεση Novartis»

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες Σαμαρά στην υπόθεση Novartis», τόνισε. «Ο κ. Σαμαράς διερευνάται από τη δικαιοσύνη με αργούς ρυθμούς, πιστεύω ότι θα φτάσει στο τέλος. Εμείς αυτό που κάναμε είναι να στείλουμε το ποινικό σκέλος της υπόθεσης στη δικαιοσύνη. Ο κ. Σαμαράς αυτό που κάνει είναι να θέλει να εκδικηθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους επειδή τόλμησαν να προωθήσουν στην δικαιοσύνη υποθέσεις», τόνισε.

Για την καμπάνια της ΝΔ

Αναφερόμενος στην επικοινωνιακή εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε πως το YouTube έχει γεμίσει με διαφημιστικά βίντεο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης . «Από που βγαίνουν τα εκατομμύρια της καμπάνιας της ΝΔ; Προφανώς υπάρχουν χορηγοί. Να μας τους πουν».

Για τις δημοσκοπήσεις

Ο ελληνικός λαός θα προσέλθει στην κάλπη με τελείως διαφορετικά κριτήρια Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που κυβέρνηση πηγαίνει σε εκλογές μετά από αποτέλεσμα Ευρωεκλογών. «Προσέφυγα στις κάλπες γιατί έχω ευθιξία. Με οδήγησαν στην απόφαση αυτή η δημοκρατική μου ευαισθησία αλλά και το συμφέρον της χώρας που δεν θα την ωφελούσε μια παρατεταμένη εκλογική περίοδος».

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα