back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Άνγκελα Μέρκελ εθεάθη να τρέμει ξανά

Διαβάστε επίσης

Εκ νέου ανησυχία για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο προεδρικό μέγαρο Bellevue, καθώς πάλι φαίνεται να έτρεμε κατά τη διάρκεια τελετής ορκωμοσίας της νέας υπουργού δικαιοσύνης παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ.

Αυτή τη φορά το τρέμουλο ήταν πολύ μικρότερης έντασης και διάρκειας από ό,τι κατά την συνάντησή της με τον ουκρανό πρόεδρο, Βλαντίμιρ Ζελένσκι, πριν από μόλις οκτώ ημέρες. Τότε είχε χρειαστεί να πιει νερό για να συνέλθει και είχε εξηγήσει η ίδια η καγκελάριος ότι λόγω βεβαρημένου προγράμματος είχε αμελήσει να πίνει νερό και το τρέμουλο ήταν σύμπτωμα αφυδάτωσης.  Σήμερα όταν της προσεφέρθη το αρνήθηκε και μόλις κινήθηκε ελαφρώς σταμάτησε αμέσως να τρέμει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ, ερωτηθείς εάν θα επηρεαστεί το ταξίδι της καγκελαρίου στην Οσάκα της Ιαπωνίας για την σύνοδο της G20 που θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο, απάντησε: “Όλα θα γίνουν βάσει προγράμματος. Η ομοσπονδιακή καγκελάριος είναι καλά”.

Δομίνα Διαμαντοπούλου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα