back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρουσία Μελισσανίδη η πρώτη της ΑΕΚ-Μεταγραφές προανήγγειλε ο Καρντόσο

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την παρθενική τους προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μαζί του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης και ο Τεχνικός Διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Κανονικά το παρών έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα των “κιτρινόμαυρων” και πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Αθανασιάδης, Όγκνιεν Βράνιες, Παουλίνιο, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Νταβίντ Σιμάο και Τσίκο Ζεράλντες. Ο μοναδικός που απουσίαζε ήταν ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος πρόκειται να ενσωματωθεί απευθείας στην προετοιμασία της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Πολωνία.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο προανήγγειλε στις δηλώσεις του την πραγματοποίηση ίσως και τριών ακόμα μεταγραφών και ξεκίνησε από νωρίς τη δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι δηλώσεις του Καρντόσο:

«Οι πρώτες εντυπώσεις, φυσικά, είναι πάρα πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ καταλάβαμε και αντιληφθήκαμε πως πρέπει να χτίσουμε πάνω σε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε όσο περισσότερο γίνεται στα θέλω μου. Έχουμε ένα όραμα για να δημιουργήσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Πιστεύω στο σύλλογο και αυτοί σε εμάς και πιστεύω πως έχουμε ένα καλό γκρουπ και την ικανότητα να πάμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Για την ώρα βλέπω τον κόσμο να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:

«Φυσικά όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε σε τι συνθήκες είμαστε και τι μπορούμε να έχουμε. Σύμφωνα με αυτά, πιστεύω πως κάναμε και κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά εξαρτάται από εμένα να τους κάνω καλύτερους. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Ελλάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει, όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, να δημιουργήσουμε ένα δυνατό χαρακτήρα με ένα καλό γκρουπ παικτών.

Για τους παίκτες, όπως είπα και στην παρουσίασή μου, είναι απίθανο να κλείσει το ρόστερ πριν τις 31 Αυγούστου. Είναι πιθανό να κάνουμε 2-3 κινήσεις. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση, ο Τεχνικός Διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε γι’ αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα