back to top
18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Athens Retro Festival: Ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο

Διαβάστε επίσης

Το ταξίδι των αναμνήσεων έως τις 30 Ιουνίου 2019 στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ στο Γκάζι

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Athens Retro Festival συγκεντρώνει τη μουσική, τη μόδα, την ιστορία, την τέχνη, το χορό αλλά και το παιχνίδι από την δεκαετία του 1920 έως και του 1990 και περιμένει τους επισκέπτες σε αυτό το μαγικό και νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο.

Ένα θέαμα που θα σας γεμίσει αναμνήσεις και νοσταλγία μέσα από εικόνες και μουσική

Θεματικά σκηνικά, Παλιά Οχήματα, Κουστούμια εποχής, Κόμικς, Εκθεσιακά συλλεκτικά κομμάτια, Vintage Bicycles, Διαδραστικά δρώμενα για να διασκεδάσετε με την παρέα σας και να φωτογραφηθείτε, Μαγαζάκια με Retro Παιχνίδια , Αντικείμενα, Ρούχα, Αξεσουάρ, Διακοσμητικά και φυσικά τα λατρεμένα παλιά ηλεκτρονικά παιχνίδια και κονσόλες.

Μουσικές βραδιές από Live Μπάντες σε ρυθμούς 70s-80s-90s υπόσχονται εκρηκτικές βραδιές διασκέδασης και ξέφρενου χορού , αλλά και οι σχολές χορού έτοιμες να σας μάθουν τα πρώτα σας βήματα στο Tango και στο Swing καθώς θα σας χαρίσουν ένα εκπληκτικό θέαμα.

Vintage χτενίσματα και μακιγιάζ

Η σχολή Κομμωτικής Vang να χαρίσει στις επισκέπτριες μας απίστευτα Retro Χτενίσματα στις Κυρίες, αλλά και Barber Shοp για περιποίηση στους κυρίους. Η Σχολή ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αναλαμβάνει για τις Κυρίες το μακιγιάζ εποχής όπου σίγουρα θα λατρέψετε και το DATA TYPE – Atelier De Beaute, μανικιούρ με Vintage αισθητική.

Athens Retro Festival

Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις

«Φέτος έχουμε πολλά νέα θεματικά δωμάτια» αναφέρει στον Αθήνα 9.84, η Αναστασία Παπάζογλου από τους διοργανωτές. «Θα αναφέρω ένα, θα γίνει αναβίωση του πολέμου του 1940. Αυτό που θα βλέπουν οι επισκέπτες θα είναι συγκλονιστικό. Στόχος του φεστιβάλ είναι να ξαναζωντανέψουμε τις αναμνήσεις μας και παράλληλα να μη χάσουμε κάποια κομμάτια του παρελθόντος. Δεν θέλουμε να πετάμε αντικείμενα παλιά, να τα προστατεύουμε και να τα έχουμε για να τα περάσουμε στις επόμενες γενιές. Το Athens Retro Festival έχει αγαπηθεί από τους Αθηναίους. Έγινε πλέον θεσμός. Πέρυσι παρότι ήταν ένα Σαββατοκύριακο πολύ βροχερό είχαμε 10.000 επισκέπτες».

Το μουσικό πρόγραμμα ανοίγει ο Τζόνι Βαβούρας σήμερα 27 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ

Στο Athens Retro Festival 2019 θα βρεθούν οι: Prestige – Vanilla Swing – walkman the band – Dirty Athens Brass Band – Stardust – Fenelon the band και οι σχολές χορού jump n jive athens swing team –Greekcowboys και Country Girls – Athens Boogie, – Chorotropio και η Academia del tango.

Και τέλος η θεατρική ομάδα που θα χαρίσει στο κοινό κομμάτια παλιού κινηματογράφου με πολύ γέλιο αλλά και πολύ αγάπη και νοσταλγία.

Το πρόγραμμα

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά το πρόγραμμα κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ώρες λειτουργίας

27 – 30 Ιουνίου 2019 , κάθε μέρα από τις 16:00 έως τις 01:00

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΦροντίΖΟΥΜΕ» η οποία ασχολείται με την Φροντίδα των Φροντιστών των ασθενών.
Τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του υπουργείου Τουρισμού και του δήμου Αθηναίων.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα