back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Αθήνα βάφεται με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου

Διαβάστε επίσης

Τι κάνουν 52.000 θεατές, 10 τόνοι χρώμα, 90 τόνοι νερό και 42 καλλιτέχνες στο ΟΑΚΑ;

Colour Day Festival

Το Colour Day Festival έρχεται και φέτος, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο ΟΑΚΑ, στις 29 & 30 Ιουνίου, με σκηνικό εμπνευσμένο από τον κόσμο του τσίρκου και την Ελένη Φουρέιρα ανάμεσα σε 40 κορυφαίους καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή.

«Το φετινό Colour Day Festival είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα, έχει πολλά καινούργια στοιχεία» εξηγεί στον Αθήνα 9.84, η διαχειρίστρια των social media του φεστιβάλ Ελένη Καραγιώργη. «Το σκηνικό μας θυμίζει Τσίρκο και είναι διακοσμημένο με μία τεράστια περιστρεφόμενη ρόδα Λούνα Παρκ, αντικαταστήσαμε τις ρίψεις νερού με ρίψεις χρωματιστού αφρού για μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο του κοινού όσο και των τεχνολογικών μηχανημάτων. Ο αφρός θα εκτοξεύεται από δύο κανόνια. Επίσης εκτός από τα ατομικά παιχνίδια με το χρώμα μεταξύ των θεατών, θα πραγματοποιηθούν και ομαδικές εκτοξεύσεις χρώματος».

«Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό διήμερο φεστιβάλ» προσθέτει η κα Καραγιώργη. «Είναι η πέμπτη χρονιά που διοργανώνεται. Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο. Πέρυσι είχαμε 52.000 θεατές, εκτοξεύτηκαν 10 τόνοι χρώμα και 90 τόνοι νερό ενώ συμμετείχαν 42 καλλιτέχνες. Η ιδέα της διοργάνωσης του Colour Day Festival ανήκει στον Ντέμη Σιδεράκη, ο οποίος το εμπνεύστηκε από το Holi Festival της Ινδίας και γιατί πιστεύει πως το χρώμα στη ζωή μας είναι θετική ενέργεια, είναι χαρά, είναι έμπνευση».

Φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών

Μουσική, άφθονο χρώμα, εντυπωσιακά acts γεμάτα μαγεία και μυστήριο, αλλά και… ο super fun χρωματιστός αφρός, που αποτελεί τη φετινή έκπληξη του καλοκαιριού, θα απογειώσουν τη διάθεσή των Αθηναίων, που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ,. Στη κεντρική σκηνή, στο ρόλο του παρουσιαστή είναι ο Σάββας Πούμπουρας ενώ ο  showman της διοργάνωσης είναι ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Περισσότεροι από 40 κορυφαίοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, Djs αλλά και Bands, ανεβαίνουν σε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα μεγαλειώδες stage, για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών.

 

Καλλιτέχνες

Live Acts:

Ελένη Φουρέιρα feat Kaan, Era Istrefi, Sin Boy, Mikolas Josef, Kazka, Saske, Solmesiter ft WNC, Otherview feat Josephine, The Players, Claydee, Prince Karma, Slogan, Mente Fuerte, Goin’ Through feat The Family, Havana,The Mode, Steve #Onemanshow, Bobito feat Lila Trianti, Showtime Party

DJs:

Michael Tsaousopoulos, Consoul Trainin, Ace2Ace, Bang La Decks, Xenia Ghali, Dino MFU feat Andrea Kasta, George Siras, Antonis Dimitriadis, Mossel, Mark Angelo, Chris Child, Steve Kis, John Toubanos, Herc Deeman, Dim Chord, Nikko Sunset, Sergio T, DeLaCruz, Michaelo Mike, Roni Iron, Dj Mak, Dj Syna.

INFO

Colour Day Festival
Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου
ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37
Ώρα έναρξης: 12:00

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα