back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε το Zoom Freak 1 στο Ζάππειο

Διαβάστε επίσης

Παρουσία περίπου 100 δημοσιογράφων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ παρουσιάστηκε στο Ζάππειο το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο, η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του “Zoom Freak 1”, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι παρών στην εκδήλωση.

Περίπου 100 δημοσιογράφοι από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ βρέθηκαν στην παρουσίαση του πρώτου signature shoe του “Greek Freak”, το οποίο έχει χρώματα μαύρο-άσπρο και το παρουσίασε ο ηγέτης των Μπακς και MVP του ΝΒΑ κατά την διάρκεια των playoffs. Η παρουσίαση έγινε ενάμιση χρόνο μετά την συμφωνία του Αντετοκούνμπο με την Nike, η οποία έχει καθιερώσει το Γιάννη ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της τα τελευταία χρόνια.

Τα παπούτσια είναι σε τρία χρώματα, με εκείνον που ξεχωρίζει να είναι το λευκό με τις χρυσές λεπτομέρειες. Όπως αποκάλυψε ο Έλληνας σταρ είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο του πατέρα Τσαρλς, που έχει φύγει από την ζωή και έχει πάνω τα αγαπημένα του χρώματα, το λευκό, το κόκκινο και το χρυσό.

Αντετοκούνμπο: «Το λευκό παπούτσι είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου» (pics)

Ο ίδιος μίλησε για την δημιουργία του πρώτου του παπουτσιού, λέγοντας:

«Διάλεξα τη Nike, γιατί συνεργαζόμουν και τα πρώτα τέσσερα χρόνια μου στο ΝΒΑ, με στήριξε από όταν ήμουν 17 και συνέχισα μαζί της, γιατί είμαι πιστός άνθρωπος. Μου αρέσει να είμαι μαζί με ανθρώπους που στηρίζουν εμένα και την οικογένειά μου».

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του παπουτσιού, δήλωσε: «Ήθελα να φτιάξω ένα παπούτσι για να πω μια ιστορία. Έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Όπου πάω προσπαθώ να αντιπροσωπεύω την οικογένειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Γι’ αυτό και στο παπούτσι υπάρχουν χαραγμένα τα ονόματα της μητέρα μου, των αδελφών μου και της κληρονομιάς του πατέρα μου, καθώς και η σημαία της χώρας μου».

Δεν φανταζόμουν ότι θα πετύχω τόσα πολλά σε τόσο νεαρή ηλικία. Είναι τρελό! Ήμουν αποφασισμένος πως θα κάνω ό,τι χρειαστεί και ήταν πολύ σημαντική υποστήριξη που είχα από την οικογένειά μου».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα