back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οριστικά στην Α2 ο Ολυμπιακός- Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο εφέσεις

Διαβάστε επίσης

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο εφέσεις που έκανε ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει πλέον την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2.

Το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε και τις δύο εφέσεις που είχε υποβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόσο για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Basket League, όσο και για τον υποβιβασμό του στην Α2 και η απόφαση ήταν και στις δύο αρνητική για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι οδηγούνται πλέον με μαθηματική ακρίβεια στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

“Θα είναι ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ, ένα σωματείο με τόση μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Ολυμπιακός, να παίξει στην Α2 και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση”, είχε πει πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, προσπαθώντας να υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθεί κάποια λύση στο θέμα του Ολυμπιακού.

Ήδη οι πρώτοι κραδασμοί αρχίζουν να γίνονται αισθητοί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τον Ολυμπιακό στην Α2, αυτόματα θα μειωθούν τόσο τα έσοδα από τα τηλεοπτικά, όσο και από τις χορηγίες (ήδη υπάρχει ενημέρωση πως τα χρήματα που θα μπουν θα είναι τα μισά σε σχέση με την περσινή περίοδο), με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να εκφράζουν τις δυσκολίες τους για συμμετοχή στην Α1.

Η μόνη λύση για να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην Α1, είναι να παρέμβει η Πολιτεία σε συνεννόηση με την ΕΟΚ, προκειμένου να βρουν την “χρυσή” τομή για να διατηρήσουν την ομάδα του Πειραιά στη πρώτη κατηγορία, με γνώμονα το καλό και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κανονικά στην Α2 με ομάδα που θα αποτελείται με παίκτες από τη Νέων και την Εφήβων των ερυθρόλευκων/

Απ.Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα