back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Διεθνής Αμνηστία στο 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Το 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας, ένα από τα πιο όμορφα, χαρούμενα και συμπεριληπτικά φεστιβάλ της πόλης έως και τις 30 Ιουνίου στο πάρκο Γουδή.

Η Διεθνής Αμνηστία συμμετέχει στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ και καλεί τους Αθηναίους να επισκεφθούν το περίπτερο της οργάνωσης στο φεστιβάλ, να ενημερωθούν για τις δράσεις της.

«Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας εκτός από το ότι σηματοδοτεί το «καλοκαίρι»- σημαίνει αγώνας, οργάνωση, συζήτηση και ενημέρωση για έναν κόσμο χωρίς ρατσισμό, μισαλλοδοξία και ξενοφοβία. Για ένα κόσμο με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη σε αυτούς/ες που την έχουν πιο πολλή ανάγκη. Και φυσικά φαγητό και μουσική από όλα τα μήκη και τα πλάτη αυτού του πλανήτη»

Επίσης η Διεθνής Αμνηστία συμμετέχει στα πάνελ δύο συζητήσεων που θα λάβουν χώρα στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ:

Το Σάββατο 29/6, στις 19.30, στη συζήτηση «Η Πατριαρχία Σκοτώνει: Έμφυλη βία, γυναικοκτονίες, κοινωνικός κανιβαλισμός», συμμετέχει η Ειρήνη Γαϊτάνου, υπεύθυνη Εκστρατειών του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας μαζί με την Άννυ Παπαρούσσου, δικηγόρο της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου/ Πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του τριήμερου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα