back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η άσκηση εκκένωσης στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα

Διαβάστε επίσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση ετοιμότητας εκκένωσης στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον Αγ. Ανδρέα, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Μπρούλια.

ΟΥΗ άσκηση πραγματοποιείται στην έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου με τη συμμετοχή του συνόλου του μόνιμου και έκτακτου προσωπικού Παιδικών Εξοχών και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος με την άσκηση εκκένωσης που εκτελέσαμε στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων. Η σωστή εκπαίδευση σε όλους μας, η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών και η ετοιμότητα των συνεργατών μας εκεί, είναι οι άξονες που κινούμαστε και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που καταφέραμε, εκκενώνοντας την εγκατάσταση σε 10 λεπτά. Θέλω να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις του δήμου Αθηναίων για την άμεση ανταπόκρισή τους και ιδιαιτέρως τη Δημοτική Αστυνομία, καθώς και όλους τους ανθρώπους από την Καθαριότητα, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, το Πράσινο και τις Παιδικές Εξοχές».

Στην άσκηση ετοιμότητας παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Ανδρέας Βαρελάς και η πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων και εντεταλμένη σύμβουλος για τις παιδικές κατασκηνώσεις Πόπη Γιαννοπούλου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα