back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φ. Γεννηματά : Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, στην πατριωτική δύναμη σταθερότητας

Διαβάστε επίσης

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε από τα Χανιά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά η οποία επισκέφτηκε την Kεντρική Aγορά των Χανίων και συνομίλησε με πολίτες και ακολούθως το εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ.

Βγαίνουν στη φορά τα μυστικά που ενώνουν τόσα χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά λέγοντας ότι ο σχεδιασμός τους για την λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Παράταξης, ξεκίνησε από το 1989 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και της κυβέρνησης της, από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση.

Τους πρόδωσε όμως ο κ. Γιούνκερ που είπε όλη την αλήθεια. Τώρα τσακώνονται για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων, πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας οτι και οι δύο παρέδωσαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε επιπλέον ότι τους πρόδωσε η επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον κ. Μπους, που την έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετά και με τους δύο, ανέφερε η κ. Γεννηματά καλώντας τους πολίτες να ενισχύσουν με την ψήφο τους το Κίνημα Αλλαγής, την πατριωτική -όπως την χαρακτήρισε-δύναμη, τη δύναμη σταθερότητας, το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς και τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Και κατέληξε λέγοντας: «Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος. Ραντεβού στην κάλπη στις 7 Ιουλίου».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα