back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

NBA Free Agency 2019: Ο Ντουράντ στους Νετς και ο Ράσελ στους Ουόριορς

Διαβάστε επίσης

Παίκτης των Μπρούκλιν Νετς, με απολαβές που αγγίζουν τα 164 εκατομμύρια δολάρια ο Κέβιν Ντουράντ. Κράτησαν τον Κλέι Τόμσον οι Ουόριορς

Από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε πως η επόμενή του ομάδα θα είναι οι Μπρούκλιν Νετς. Ο Ντουράντ για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι κάτοικος του Μπρούκλιν με απολαβές στα 164 εκατομμύρια δολάρια. Είναι βέβαια τραυματίας και την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνιστεί.


Μάλιστα στους Νετς θα βρεθεί συμπαίκτης και με τους Καϊρί Ίρβινγκ και ΝτεΆντρε Τζόρνταν, δημιουργώντας έτσι μία πανίσχυρη τριάδα ικανή να φτάσει την ομάδα πολύ ψηλά.


Από την άλλη ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ θα παίζει στους Ουόριορς οι οποίοι έκαναν τη μεγάλη κίνηση και τον απέκτησαν μέσω sign-and-trade από τους Μπρούκλιν Νετς. Ο Ράσελ υπέγραψε με για τα επόμενα 4 χρόνια με απολαβές 117 εκατομμύρια δολάρια. Οι Ουόριορς παράλληλα κράτησαν και τον Κλέι Τόμσον οποίος πήρε μάξιμουμ συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με 190 εκ. δολάρια.


Σε ό,τι αφορά τους Μιλγουόκι Μπακς, αφού κατάφεραν να κρατήσουν τον Κρις Μίντλετον με νέο πενταετές συμβόλαιο ύψους 178 εκατ. δολαρίων και τον Τζορτζ Χιλ, απέκτησαν τον αδερφό του Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν, με τους δύο να παίζουν για πρώτη φορά μαζί. Από την άλλη μεριά όμως ήταν αδύνατον να κρατήσουν τον Μπρόγκντον, που συμφώνησε με τους Πέισερς αντί 85 εκατ. δολαρίων για 4ετές συμβόλαιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα