back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη Νάπολι και επίσημα ο Κώστας Μανωλάς

Διαβάστε επίσης

Παίκτης της Νάπολι είναι ο Κώστας Μανωλάς, καθώς όπως ανακοίνωσε η Ρόμα στο Twitter ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους «παρτενοπέι», έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας του στην «αιώνια πόλη».

Έπειτα από ένα που κράτησε αρκετές εβδομάδες, ο Κώστας Μανωλάς είναι και επίσημα παίκτης της Νάπολι αντί του ποσού των 36 εκατ. ευρώ, είδηση την οποία επιβεβαίωσε η Ρόμα, που είδε την επιθυμία της να γίνεται πραγματικότητα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων κοστίζει ουσιαστικά στην Νάπολι το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Αμαντού Ντιαβαρά, που συμφωνήθηκε στα 21 εκατομμύρια ευρώ για τον 21χρονο χαφ.

Ο Μανωλάς αποτελούσε διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι και πλέον θα συνθέσει μαζί με τον Καλιντού Κουλιμπαλί ένα από τα πιο γρήγορα και δυνατά αμυντικά δίδυμα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι Ρωμαίοι πιεζόμενοι από τους κανονισμούς του Financial Fair Play ήθελαν η πώληση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε σήμερα κι έτσι έπειτα από διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με τους «παρτενοπέι», το deal ολοκληρώθηκε.

Ο παίκτης θα αμείβεται ετησίως με 4 εκατ. ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια και μάλιστα μέσω μπόνους, αυτό το ποσό μπορεί να φτάσει τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα