back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόταση για την απόκτηση του Στρέλνιεκς κατέθεσε ο ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποτελεί τον παίκτη που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της περιφέρειάς τους και προσπαθούν να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ.

Ο Λετονός γκαρντ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο… στόχαστρο του «τριφυλλιού», που μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις μαζί του για να τον δελεάσει και να τον ντύσει στα «πράσινα».

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέβασε την προσφορά της στις 850 χιλ ευρώ με τον παίκτη ωστόσο να ζητά ένα εκ ευρώ και αυτή η οικονομική διαφορά δεν μπορεί να «γεφυρωθεί» εύκολα. Ωστόσο ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πεδουλάκη και στο «τριφύλλι» θα κάνουν κάθε προσπάθεια για να βρουν τη «χρυσή τομή».

Ο Λετονός γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, αφού αγωνίστηκε την τελευταία διετία με επιτυχία στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Στρέλνιεκς θεωρείται ένας από τους πιο σταθερούς ξένους που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στους «ερυθρόλευκους», ενώ πέρσι μέτρησε 8,8 πόντους και 2 ασίστ μ.ο στην Ευρωλίγκα, με εξαιρετικά ποσοστά (53,7% στο δίποντο, 45,9% στο τρίποντο, 86,8% στις βολές).

Αυτό άλλωστε ήταν και ένα σημαντικό στοιχείο που έφερε και την θετική εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη, αφού ο Στρέλνιεκς μπορεί να σουτάρει καλά, να βοηθήσει στις αποστάσεις αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Στο μεταξύ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει η Χίμκι και η Βαλένθια, που έχουν καταθέσει καλύτερες οικονομικές προτάσεις από τον Παναθηναϊκό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα