back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣτΕ: Άρση αναστολής της προκήρυξης για κάλυψη θέσεων γιατρών υπηρεσίας υπαίθρου

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται έως και τις 11 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, διαδικασία που είχε ανασταλεί στις 18 Ιουνίου, λόγω προκήρυξης των εκλογών.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας, μετά τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατ΄ εξαίρεση συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, αίρεται η αναστολή της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν το αγροτικό τους μπορούν να καταθέτουν κανονικά τις αιτήσεις τους καθώς μετά από γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατ΄ εξαίρεση συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, αίρεται η αναστολή της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων της υπ’ αριθμ. πρωτ. Γ4γ/Γ.Π.οικ.43395/06-06-2019 (ορθή επανάληψη) Πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία.

Έτσι όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συνεχίζεται για το υπόλοιπο της προθεσμίας, δηλαδή για 8 εργάσιμες μέρες και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα