back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Super League1: Στις 18:00 η κλήρωση του πρωταθλήματος

Διαβάστε επίσης

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, που πλέον θα ονομάζεται Super League 1. Με ηλεκτρονικό τρόπο η διαδικασία.

Η κλήρωση της Super League το απόγευμα, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπαίνει σε προηγμένη πλέον εφαρμογή, καθώς οι αγωνιστικές θα προκύψουν μέσω ειδικού υπολογιστικού προγράμματος στα πρότυπα των προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, στο οποίο έχουν τεθεί συγκεκριμένοι παράμετροι, για να μην προκύψουν προβλήματα στο αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Κάποιες από αυτές αφορούν τη χρήση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να μην παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Δεν μπορούν επίσης να παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική, μόνο ομάδες που έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ ή μόνο με τη NOVA. Επιπλέον, έχει προβλεφθεί να μην υπάρξει ντέρμπι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, που αυτή φέτος θα είναι η 26η.

Όσοι λοιπόν περιμένουν κληρωτίδες και μπαλάκια, αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18:00 και στο επίσημο κανάλι της Super League στο YouTube.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα