back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βόλτα στα εκλογικά περίπτερα στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί στα προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Άτομα, κυρίως της τρίτης ηλικίας, προσέρχονται στα προεκλογικά περίπτερα για να πάρουν χρηστικές πληροφορίες αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες του Καλοκαιριού.

[su_slider source=”media: 110334,110335,110336,110337″ width=”700″ height=”460″ title=”no”]

Τα δυο μεγάλα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία, έχουν «επιστρατεύσει» φορητούς μεγάλους ανεμιστήρες λόγω της ζέστης, γιγαντοομπρέλες θαλάσσης, αλλά και ψυγεία με μικρά εμφιαλωμένα νερά που προσφέρονται στους επισκέπτες. Φορητούς ανεμιστήρες θα προμηθευτεί από αύριο και το ΚΙΝΑΛ όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος του προεκλογικού περιπτέρου στην πλατεία Κοραή Γιάννης Παπαγεωργόπουλος.

Ο υπεύθυνος του προεκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος Αχιλλέας Ρουσιάκης δήλωσε ότι παράτο γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού παρατηρείται περισσότερο κίνηση συγκριτικά με τις ευρωεκλογές. «Κυρίως ο κόσμος ρωτάει χρηστικές πληροφορίες, όπως πόσοι σταυροί μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο, εάν ψηφίζουν στο ίδιο μέρος, εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα κ.α.», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο υπεύθυνος του προεκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και γραμματέας ειδικών κομματικών οργανώσεων του κόμματος Νίκος Παγώνης δήλωσε ότι ο κόσμος ρωτάει περισσότερο για το θέμα των ετεροδημοτών, για τα  εκλογικά τμήματα,  ζητά περισσότερες πληροφορίες για τους υποψήφιους και αν αν το κόμμα τους βάζει δωρεάν δρομολόγια για την επαρχία.

Ο υπεύθυνος του προεκλογικού περιπτέρου του ΚΙΝΑΛ στην πλατεία Κοραή Γιάννης Παπαγεωργόπουλος δήλωσε ότι εκτός των χρηστικών πληροφοριών ο κόσμος ζητά και εκτιμήσεις σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Τέλος, τα υπόλοιπα προεκλογικά περίπτερα είναι λιτά και μικρά. Του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, στο ύψος του πεζόδρομου της Ερμού. Και των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων της ΛΑΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στα Προπύλαια.

[su_slider source=”media: 110338,110339,110340,110341″ width=”700″ height=”460″ title=”no”]

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα