back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Χρυσό» βραβείο στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη θέση στον ετήσιο διαγωνισμό «Teleperformance Greece CRM Grand Prix Customer Service Awards 2018» κατέκτησε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Τηλεφωνικό Κέντρο της Aegean. Το τμήμα εξυπηρέτησης της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Large Call Centers», στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου.

Η ομάδα του Τηλεφωνικού Κέντρου της Aegean, που απαρτίζεται από περίπου 190 στελέχη, διακρίθηκε για 2η συνεχή φορά, μεταξύ περισσότερων από 4.200 συναδέλφων τους από 44 εταιρείες σε 6 διαφορετικούς κλάδους δραστηριότητας, που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία αξιολογήθηκε μέσω «μυστικών κλήσεων» (mystery calls) στην ευκολία πρόσβασης, στον χρόνο αναμονής, στην αντίληψη και κατανόηση του αιτήματος κ.α. και συγκέντρωσε συνολικό ποσοστό 97,92%, βελτιώνοντας περαιτέρω τα αποτελέσματά της από το προηγούμενο έτος.

«Για όλους εμάς στην Aegean, κανένα τηλεφώνημα δεν πρέπει να μένει αναπάντητο και κάθε επικοινωνία είναι ξεχωριστή» σημείωσε ο Αντώνης Ραδιοτόπουλος, Call Center Manager της Aegean, κατά την παραλαβή του Χρυσού Βραβείου για λογαριασμό της εταιρείας. «Όλες οι κλήσεις, είναι μια ευκαιρία για να ακούσουμε τους επιβάτες μας και να τους παρέχουμε το επίπεδο της εξυπηρέτησης, που εκφράζει τη φιλοσοφία μας» πρόσθεσε και κατέληξε: «Ωστόσο, όσο και αν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, δεν επαναπαυόμαστε και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επιβατών μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας και πραγματοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα