back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά στο Star: Το Κίνημα Αλλαγής ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε με συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό Star η Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον οτι στον πανικό του χτυπά εργολαβικά την παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι ο εκτελεστής της παράταξης του Ανδρέα. Εγώ δεν είμαι Τσίπρας, δεν κάνω συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, έχω άλλες αρχές, ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σπεύδοντας ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι οι προοδευτικοί πολίτες που τον ψήφισαν δεν έχουν τίποτα κοινό μαζί του αξιακά και πολιτικά. Το μήνυμα που πρέπει να πάει στους πολίτες είναι να τελειώσουμε με την τοξικότητα της κρίσης. Να βγάλουμε από μέσα μας την οργή και τον παραλογισμό που εκφράζει και προσωποποιεί ο κ. Τσίπρας δήλωσε η κ. Γεννηματά λέγοντας ότι παρουσίασε την εικόνα ενός πολιτικού αχταρμά. Κυβέρνησε με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου και με τη καραμανλική συνιστώσα που τον κράτησε στην εξουσία.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε εκ νέου λόγο για κρεσέντο υποκρισίας από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι κυβερνά με προδότες της παράταξης του Ανδρέα Παπανδρέου και δεν έχει καμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας μεταλλάσσεται διαρκώς με σκοπό να παραμείνει στην εξουσία. Τελειώνει, όμως, εδώ, φεύγει, επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά και εκτίμησε ότι δεν μπορεί να παίξει ρόλο από εδώ και στο εξής.

Ο κ. Μητσοτάκης με το όπλο του κ. Τσίπρα εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες

Αναφερόμενη στην απλή αναλογική η κ. Γεννηματά επέκρινε τον κ. Τσίπρα, γιατί ψήφισε την απλή αναλογική, λέγοντας ταυτόχρονα ότι δεν συνεργάζεται με κανένα. Δεν μπορείς να την ψηφίζεις την απλή αναλογική, που θέλει τη συνεργασία των κομμάτων και να λες ότι δεν συνεργάζεσαι με κανένα. Είναι παραλογισμός, δεν είναι μαγκιά, σημείωσε η Φώφη Γεννηματά υπενθυμίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ την καταψήφισε γιατί οδηγεί σε ακυβερνησία και κατακερματισμό. Η χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Χρειάζονται 200 ψήφοι για να αλλάξει, οπότε θα είναι καθοριστικοί οι ψήφοι του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε η κ. Γεννηματά. Παράλληλα, έβαλε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας οτι πήρε το όπλο του κ. Τσίπρα και εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες. Δεν είναι υπεύθυνη στάση αυτή. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, επανέλαβε ότι το Κίνημα Αλλαγής υπηρετεί την λογική της εθνικής συνεννόησης για τα μεγάλα θέματα. Και δεν σημαίνει η συνεννόηση, συμμετοχή στην κυβέρνηση, ξεκαθάρισε, τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει δεκανίκι ή συμπλήρωμα κανενός.

Ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων το Κίνημα Αλλαγής

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε για άλλη μια φορά τους πολίτες να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής ώστε να καταστεί ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων απέναντι σε μία ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ και τον αχαλίνωτο ΣΥΡΙΖΑ με το Ρουβίκωνα παρά πόδα.

Σχέδιο Ελλάδα

Αναφερόμενη στο Σχέδιο Ελλάδα, η κ. Γεννηματά υπενθύμισε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του ΚΙΝΑΛ με άμεση προτεραιότητα τους νέους. Τα παιδιά των 300 ευρώ και αυτά που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Είναι εθνικός στόχος όλα αυτά τα παιδιά και γι’ αυτά πρέπει να ενωθούμε όσοι έχουμε πολιτικές διαφορές, δήλωσε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: Με το σχέδιο Ελλάδα εμείς τους λέμε για τρία χρόνια δεν θα έχουν φόρους και εισφορές όταν κάνουν δική τους επιχείρηση. Να δοθούν κίνητρα φορολογικά στις εταιρίες για να προσλαμβάνουν νέους. Για τους νέους που θέλουν να κάνουν οικογένεια, στήριξη από την πολιτεία 200 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί που θα γεννιέται.

Τέλος, απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά σημείωσε με νόημα: Καταλαβαίνω ότι τα νέα παιδιά θέλουν να ζήσουν όπως έζησαν οι γονείς τους, οι παππούδες και ξέρουν ότι αυτοί έζησαν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ. Είναι δίκαιο το αίτημά τους θα γίνει πράξη με τη συμβολή του Κινήματος Αλλαγής.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα