back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 5-0 τη Γιαγκελόνια σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 5-0 της Γιαγκελόνια σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Στην περίοδο της προετοιμασίας όλα το ενδιαφέρον εστιάζεται στις μεταγραφές και γενικότερα στα νέα πρόσωπα, αλλά το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιαγκελόνια ήταν η ευκαιρία για τους Γκερέρο και Μασούρα να «φωνάξουν» ότι είναι εδώ και ότι θα δώσουν τη δική τους μάχη για να βρεθούν στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Στην επικράτηση των Πειραιωτών με το εντυπωσιακό 5-0, ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ (31’, 45’, 57’), ενώ ο Έλληνας εξτρέμ πρώην του Πανιωνίου, είχε εξαιρετική τακτική παρουσία και παρά το γεγονός ότι δεν σημείωσε κάποιο γκολ, πιστώνεται τις δύο ασίστ στα δύο πρώτα γκολ του Γκερέρο και το γεγονός ότι από τα δικά του πόδια άνοιξε το σκορ.

Τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που δεν σημειώθηκαν από τον Γκερέρο, τα πέτυχαν ο Μπα στο 11’, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Φορτούνη, έπειτα από σέντρα του Ραντζέλοβιτς στο 77’.

Κατά την προσφιλή του τακτική, ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, έκανε μαζικές αλλαγές, αντικαθιστώντας τους 10 από τους 11 της αρχικής του σύνθεσης, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σα, Κούτρης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Μασούρας Γιώργος, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Σολδάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο από το 62′ και μετά έπαιξαν οι: Φορτούνης, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Μαρτίνης, Μπουχαλάκης, Σεμέδο, Τζολάκης, Ντουρμισάι, Ελαμπντελαουί, Ραντζέλοβιτς.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα