back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με ζέστη στις κάλπες

Διαβάστε επίσης

Αρκετά ζεστός θα είναι σήμερα ο καιρός, αφού ο υδράργυρος θα σημειώσει νέα άνοδο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρξουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 39 και στη Θεσσαλία τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος σε Μακεδονία, Θράκη με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 37 και στην κεντρική Μακεδονία έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Από το απόγευμα στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 39 και κατά τόπους στη Θεσσαλία έως 40 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 32 και στην Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα