back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι Αθηναίοι ψηφίζουν παραλία και θάλασσα

Διαβάστε επίσης

Ασφυκτικά γεμάτες οι παραλίες της Αττικής σήμερα, καθώς οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις ακτές πριν ή μετά την εκτέλεση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Στην παραλία Εδέμ του παλαιού Φαληρου δεν έπεφτε καρφίτσα το μεσημέρι. Αντίστοιχη εικόνα και στην φημισμένη παραλία Μπάτης του Παλαιού Φαλήρου, που διαθέτει ναυαγοσώστη, με τους λουόμενους να έχουν κατακλύσει την παραλία και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό.

Παραλία… δαγκωτό ψηφίζουν μέχρι στιγμης οι Αθηναίοι στις εθνικές εκλογές, την στιγμή που οι υποψήφιοι των εκλογών έχουν αγωνία για τα αποτελέσματα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο λεκανοπέδιο φαίνεται ότι ενδεχομένως να αποτελέσουν ικανή πρόκληση να γυρίσουν πολλοί Αθηναίοι την πλάτη στην σημερινή εκλογική διαδικασία και να παραμείνουν στην θάλασσα για βουτιές. Φαίνεται πλέον ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά το δίλημμα «κάλπες ή παραμονή στην παραλία»…

Ορισμένοι από τους λουόμενους δηλώνουν ότι, πήγαν νωρίς το πρωί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και πλέον απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας μάλιστα και πικ νικ στην παραλία. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που οπως είπαν στον Αθήνα 9.84 θα πάνε να ψηφίσουν αργότερα, αφού… δροσιστούν πρώτα.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα