back to top
18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ποια ηχηρά ονόματα μένουν εκτός Βουλής

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες ανατροπές στην ανθρωπογεωγραφία της Βουλής έφεραν οι εκλογές, καθώς πολλά ηχηρά ονόματα από όλα τα κόμματα μένουν εκτός.

Ειδικότερα, από την Νέα Δημοκρατία φαίνεται να μένουν εκτός Βουλής η Φωτεινή Πιπιλή, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Νίκος Ταχιάος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χάνει κάτι λιγότερο από την μισή κοινοβουλευτική ομάδα που είχε την τελευταία τετραετία, μένουν εκτός Βουλής μέχρι τα έως τώρα αποτελέσματα η Μυρσίνη Ζορμπά, η Αννέτα Καββαδία, ο Τάσος Πετρόπουλος, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Νίκος Τόσκας, ο Παναγιώτης Ρήγας, η Βασιλική Κατριβάνου, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γιώργος Χριστοφορίδης, ο Σταύρος Κοντονής, ο Μάκης Μπαλαούρας, ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και ο Σπύρος Δανέλλης.

Από το Κίνημα Αλλαγής εκτός της νέας Βουλής μένουν ο Θάνος Ασκητής, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Γιάννης Μαγκριώτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα