back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπακογιάννης-Γιαννακόπουλος: Θετικά μηνύματα για το Βοτανικό

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τους δύο άνδρες να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το πλάνο του γηπέδου στον Βοτανικό.

Μία ώρα κράτησε το ραντεβού που είχαν την Τετάρτη το πρωί ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον ισχυρό άνδρα του ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τα πρώτα μηνύματα να είναι αισιόδοξα αναφορικά με το σχέδιο για γήπεδο στο Βοτανικό.

Οι  δυο πλευρές ενημέρωσαν πως την επόμενη Παρασκευή θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση δήλωσε:

“Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το “king of meeting” με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν.

Και τους συντελεστές δόμησης, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα. Θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Υπήρξε θετική ανταπόκριση από τον Δήμαρχο;

“Πάντα από τη πρώτη στιγμή ήταν θετικός και σήμερα ακόμα πιο θετικός και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι όποιο εμπόδιο και να παρουσιαστεί πιστεύω θα το ξεπεράσουμε”

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης υποστήριξε:

“Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο αναζωογόνησης για τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε με τη συνεδρίαση των ομάδων εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Έχουμε δουλειά μπροστά μας, δεν κόβουμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, κρατάμε τη μπάλα χαμηλά. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα και για τον Παναθηναϊκό”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα