back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με το Αμβούργο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 κόντρα στο Αμβούργο, με τον θετικότατο ξανά Σεμέδο να σκοράρει και τους Τζολάκη, Ρατζέλοβιτς και Μασούρα να αρπάζουν την ευκαιρία και να δείχνουν πως έχουν μπόλικο μέλλον.

Ρούμπεν Σεμέδο ήταν ξανά θετικότατος και ο σκόρερ του τέρματος του Ολυμπιακού, κουνώντας για… παρθενική φορά πλεκτό, με τους Τζολάκη, Ρατζέλοβιτς και Γιάννη Μασούρα να δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο και να βάζουν σε σκέψεις τον Πορτογάλο τεχνικό!

Έδωσε ευκαιρίες ως επί το πλείστον σε νεαρούς παίκτες ο Μαρτίνς, δοκίμασε το 4-4-2 αλλά και το 4-2-3-1, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα ο Σουντανί. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους για τον Ολυμπιακό και το προτελευταίο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.

Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 67ο λεπτό του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με το Αμβούργο.

Μετά από ένα μαρκάρισμα, ο αρχηγός της ομάδας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και ζήτησε να αντικατασταθεί, όπως και συνέβη.

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά ασφαλώς θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση της ομάδας, μιας και οι αναμετρήσεις με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League πλησιάζουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64′ Σιαμπάνης), Μασούρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής (79′ Γκιλιέρμε), Ανδρούτσος (79′ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς (79′ Σουντανί), Φορτούνης (67′ λ.τρ. Βαλμπουενά), Σολδάνο (85′ Κάιπερς), Ντουρμισάι (79′ Γιώργος Μασούρας).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Μίκελ, Γκάμεραχ, Φαν Ντρόγκελεν, Νάρεϊ, Ντούντζιακ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γουντ, Τζάτα, Λέιμπολντ, Τζουνγκ, Φέιν.

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα