back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παίκτης του ΠΑΟ έως το 2022 ο Μαυρομμάτης

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2022 θα παραμείνει και με τη βούλα ο Φάνης Μαυρομμάτης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Πράσινους για την επέκταση του συμβολαίου του, ωστόσο η ΠΑΕ αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους.

Ο Μαυρομάτης, ο οποίος στη διάρκεια της περσινής χρονιάς είχε καθαρές απολαβές σχεδόν… 20.000 €, υπέγραψε νέα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, βάσει της οποίας θα αμείβεται με 90.000 € κατ’ έτος, συν τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Μάλιστα, για κάθε χρόνο προβλέπεται και σχετική αύξηση στις πάγιες απολαβές του.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης ήθελαν πολύ να διατηρήσουν στο ρόστερ του Τριφυλλιού ένα ακόμη «προϊόν» της ακαδημίας, που εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Μαυρομάτη αναφέρει τα εξής:

«Έως το 2022 ο Μαυρομμάτης

Υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό ο 22χρονος αμυντικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Μαυρομμάτης ανέβηκε την περυσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα, έγινε στέλεχος του βασικού κορμού και κατέγραψε 21 συμμετοχές».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα