back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αλλαγές στην Ευρωλίγκα προς όφελος των παικτών

Διαβάστε επίσης

Η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας θέλησε να κάνει σαφές ότι αλλάζουν πολλά πράγματα στη διοργάνωση, ανακοινώνοντας στο σάιτ της μία σειρά από αλλαγές που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές ενόψει της σεζόν 2019/20.

Μία σημαντική αλλαγή είναι εξωαγωνιστική, αφού συμφωνήθηκε οι παίκτες να μένουν στα ταξίδια τους σε μονόκλινα δωμάτια! Αυτή ωστόσο ήταν μόνο μία από τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν άμεσα, αφού όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε τα εξής:

1. Απαγορεύτηκαν τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, που θεωρήθηκε ότι προκαλούν τραυματισμούς στους παίκτες επειδή γλιστρούσαν σε αυτά.

2. Τέθηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων στις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει λιγότερες προπονήσεις και άρα μικρότερη επιβάρυνση για τους παίκτες.

3. Αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των προπονήσεων στην preaseason, αλλά και μέσα στην σεζόν. Επίσης προστέθηκε ένα υποχρεωτικό ρεπό από τις προπονήσεις (με εξαίρεση τις διπλές εβδομάδες).

4. Εκτός από τα μονόκλινα δωμάτια, η Ένωση παικτών εξασφάλισε ακόμα ότι οι παίκτες θα έχουν τις θέσεις κοντά στις εξόδους (που έχουν περισσότερο χώρο, κάτι απαραίτητο λόγω ύψους) και θέσεις προτεραιότητας στα αεροδρόμια.

5. Πριν από τους αγώνες θα εμφανίζονται στο παρκέ ball boys, τα οποία θα βοηθούν τους παίκτες στο ζέσταμά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα