back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηττα 2-1 από την Τρεντσίν σε φιλικό για την ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη της ήττα στην προετοιμασία της γνώρισε το απόγευμα η ΑΕΚ, με την Τρεντσίν από τη Σλοβακία να επικρατεί της ελληνικής ομάδας με σκορ 2-1 σε φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία.

Η «Ένωση» δέχθηκε και τα δύο γκολ στο καλό της 45λεπτο, το δεύτερο, εκεί όπου παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο μέρος και ύστερα από τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Η ΑΕΚ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 44′, όταν ο Μάνταλος αστόχησε (δοκάρι και άουτ) στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ένα λεπτό νωρίτερα, ενώ στην επανάληψη οι Ντεπέτρις (79′) και Μπουκαρί (87′) βρήκαν δίχτυα για την Τρεντσίν.

Το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ ήρθε στο 90’+3′ από το κοντινό πλασέ του Μπότου σε κενή εστία, μετά το σουτ του Κλωναρίδη και την προσωρινή απόκρουση του -πολύ καλού- γκολκίπερ Σέμρινετς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας (46’ Μπάρκας), Παουλίνιο, Οικονόμου (46’ Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι (46’ Βράνιες), Χουλτ (66’ Λόπες), Σιμάο (80’ Μπότος), Κρίστιτσιτς (46’ Γαλανόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς (46’ Σιμόες), Ντέλετιτς (46’ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάγια (66’ Γιακουμάκης).

ΤΡΕΝΤΣΙΝ: Σέμρινετς, Ρούμπεν, Σούλεκ (51’ Κλέσικ), Λάτσκο, Σκοβάισα, Ρόγκουλιτς, Κούλβαϊκ, Ζουμπάιρου, Μπουκαρί, Κόριν, Ντεπέτρις.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα