back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ζοάο Καρβάλιο ξανά στο τραπέζι για τη θέση του Φορτούνη

Διαβάστε επίσης

Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος της Νότιγχαμ, Ζοάο Καρβάλιο, που ήταν στόχος του Ολυμπιακού όσο ήταν ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του Φορτούνη, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Μετά το σοκ στον Ολυμπιακό από την είδηση της ζημιάς του Κώστα Φορτούνη ο οποίος θα μείνει εκτός λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού για διάστημα έξι μηνών και χάνει τα προκριματικά του Champions League, οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλύψουν το κενό του. Το πρώτο όνομα που επιστρέφει στο προσκήνιο, με σοβαρές πιθανότητες, είναι του Πορτογάλου επιτελικού Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ.

Την περίοδο που ήταν ανοικτό το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Φορτούνη, αν κάτι δεν πήγαινε καλά, ο διάδοχος που είχε επιλεγεί ήταν ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα. Ο Ζοάο Καρβάλιο, στα 22 χρόνια του, κόστισε στη Φόρεστ πέρυσι το καλοκαίρι πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ, αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια τα 28 ως βασικός, με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2023, αλλά δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα σε περίπτωση ετήσιου δανεισμού του. Την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη σε φιλική αναμέτρηση και αν όλα εξελιχθούν ομαλά ο Καρβάλιο δεν θα επιστρέψει στην Αγγλία και θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα