back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σε κώμα ο Κούζμιτς

Διαβάστε επίσης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Απαιτείται άμεσα η μεταφορά του στο κέντρο έκτακτης ανάγκης στο Βελιγράδι.

Νεότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές για την κρισιμότητα της κατάστασης του Όγκνιεν Κούζμιτς μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/7).

Σύμφωνα με τους γιατρούς της κυβέρνησης, ο 29χρονος σέντερ βρίσκεται σε κώμα. Δεν έχει αιματώματα στον εγκέφαλο, αλλά οι τραυματισμοί του είναι πολύ σοβαροί και απαιτείται η άμεση μεταφορά του στο κέντρο έκτακτης ανάγκης στο Βελιγράδι, όπου αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο.

Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κλινικό κέντρο της Δημοκρατίας της Σερβίας και έχει σίγουρα σπάσει την άνω και κάτω γνάθο.

Ο άτυχος παίκτης βρισκόταν σε γαμήλια δεξίωση στο Πριέντορ και επέστρεφε σήμερα το πρωί (14/7), οδηγώντας υπό βροχή. Το αυτοκίνητο του ήταν μια λευκή πόρσε, στην οποία επέβαινε μαζί του ο Μπόγκνταν Ίλιτς. Η σύγκρουση έγινε με μία BMV, η οποία βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Δύο άτομα από το Πριεντόλ επέβαιναν σε αυτή και η κατάστασή τους, μετά το τροχαίο, παραμένει άγνωστη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα