back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ-Μακάμπι Νετάνια 1-1-Βελτιωμένη αλλά άστοχη στην τελική προσπάθεια

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μακάμπι Νετάνια, πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση επί πολωνικού εδάφους, σε ένα ματς όπου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια, σε σχέση με εκείνο απέναντι στην Τρέντσιν. Η Ένωση ήταν πολύ κινητική, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια, μένοντας στο 1-1.

Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και ανασταλτικά, με τους Ισραηλινούς να μην απειλούν σχεδόν καθόλου και να ισοφαρίζουν το γκολ του Μάνταλου με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 23’ η Ένωση προηγήθηκε.Ο Μάνταλος υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0, ανοίγοντας το σκορ. Η ΑΕΚ στο 41’ απείλησε ξανά αλλά το σουτ του Λιβάγια εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Μακάμπι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και στο 46’ το σουτ του Ζεράλδες έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 47’ και στο 53’ οι Λιβάγια και Κλωναρίδης νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα της Μακάμπι, σε κλασικές φάσεις για γκολ.

Και αφού η Ένωση δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες της το πλήρωσε, με την Μακάμπι να ισοφαρίζει στο 54’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκολομπάρτ, σε ένα χρονικό σημείο που η ελληνική ομάδα πίεζε για ένα δεύτερο τέρμα.

Μετά το γκολ των ισραηλινών η ΑΕΚ αντέδρασε έχοντας άλλες δύο καλές στιγμές, με πρωταγωνιστές τους Ζεράλδες και Κλωναρίδη, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

ΑΕΚ (Μ. Καρντόσο, 4-2-3-1): Μπάρκας (64’ Αθανασιάδης), Παουλίνιο, Βράνιες (64’ Οικονόμου), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (69’ Λόπες), Σιμόες, Σιμάο (72’ Γαλανόπουλος), Κλωναρίδης, Ζεράλδες, Μάνταλος (77’ Ντέλετιτς), Λιβάγια

Μακάμπι Νετάνια (Σ. Ντράπιτς, 4-3-3): Αμος, Γκόλομπαρτ, Χίμπαχ, Κάτσλον, Μπορνστέιν, Φίνις, Κοέν, Χίκα, Κεάτ, Κανιτσόφσκι, Ασκενάζι, ενώ έπαιξαν και οι Τζούμπιτατ, Μπετσιράϊ, Πίρκεκ, Αζουλάϊ, Σαμπέλ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα