back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Μπόλντουιν επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Αμερικανός γκαρντ Ουέιν Μπόλντγουιν έγραψε στο twitter το όνομα του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας την συμφωνία του με την ομάδα του Πειραιά.

Όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ουέιντ Μπόλντγουιν στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, αφού ο ίδιος ο Αμερικάνος γκαρντ το αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Οι Ερυθρόλευκοι αποδέσμευσαν το μεσημέρι της Δευτέρας τον Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος, είναι στις λεπτομέρειες με τον Βαγγέλη Μάντζαρη αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας του μαζί του και ουσιαστικά έχουν τελειώσει την υπόθεση του Μπόλντγουιν, με τις πληροφορίες να λένε για συμφωνία 1+1 χρόνια.

Ο 23χρονος γκαρντ το 2016 επιλέχθηκε στο νούμερο 17 του draft από τους Μέμφις Γκρίζλις και κατέγραψε εκείνη τη σεζόν σε 33 αγώνες, 3,2 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στο Πόρτλαντ, πραγματοποιώντας 23 εμφανίσεις με τους Μπλέιζερς. Τους τελευταίους μήνες πέρασε για πολύ περιορισμένα χρονικά διαστήματα σε Καβαλίερς, Ρόκετς και Πέισερς, ολοκληρώνοντας τη χρονιά στη θυγατρική των Ράπτορς στη G-League.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα