back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ

Διαβάστε επίσης

Μετά τον Ερμή Αγιάς και ο Ολυμπιακός έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, κατά του ΕΣΑΚΕ, για το θέμα της παραμονής του Λαυρίου στην Α1.

Το μπέρδεμα που υπάρχει στην Basket League δεν έχει τέλος, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ποιες ομάδες θα παραμείνουν και ποιες θα πέσουν. Θύμα σε αυτό το μύλο, το Λαύριο.

Στον ΕΣΑΚΕ είχαν ψηφίσει πριν λίγες μέρες για την παραμονή του Λαυρίου στην Basket League, με την απόφαση να βγαίνει υπέρ με 10-2. Το Λαύριο, λοιπόν, σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, συνεχίζει στη μεγάλη κατηγορία.

Όμως, η ΕΟΚ, δεν αναγνώρισε το γεγονός, δηλαδή την επικύρωση της βαθμολογίας, με την Ομοσπονδία να εκφράζει την αντίθετη άποψη της, στέλνοντας μάλιστα και σχετικό έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ.

Ακολούθησε προσφυγή από τον Ερμή Αγιάς στο ΑΣΕΑΔ για το γεγονός, όντας αντίθετο για την παραμονή του Λαυρίου, ενώ το ίδιο έκανε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατά του ΕΣΑΚΕ και της απόφασης του.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (18/7) είναι προγραμματισμένο νέο έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα «φλέγοντα» θέματα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα