back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιαννακόπουλος: “Στόχος δεν είναι τα 20 εκ ευρώ αλλά τα 30, τα 50, τα 100”

Διαβάστε επίσης

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρουσίασε το πλάνο για τη στήριξη του PAO Alive, κάνοντας γνωστό ότι μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 213.338 ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Καπνουλάς, παρουσίασαν την πλατφόρμα του “PAO ALIVE” και τους τρόπους ενίσχυσης του Συλλόγου.

Ο Γιαννακόπουλος εξήγησε ότι η παρουσίαση της πλατφόρμας επισπεύστηκε εξαιτίας της ανταπόκρισης του κόσμου. Σύμφωνα με τον μετρητή της ιστοσελίδας έχουν συγκεντρωθεί 213.000 ευρώ σε μόλις λίγες μέρες κινητοποίησης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στους εύπορους φίλους του Τριφυλλιού, τονίζοντας ότι ακόμα κανένας δεν έχει συνεισφέρει. Σε ερώτηση για το τι θα κάνει εφόσον δεν συγκεντρωθούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε ότι δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι δεν θα μαζευτεί.

Το πρωί της Παρασκευής στις 11π.μ., η ομάδα εργασίας για τη Διπλή Ανάπλαση θα αρχίσει τις συνεδριάσεις της, αφού θα τους υποδεχτεί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στο γραφείο του.

Τα σημαντικότερα σημεία της τοποθέτησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

“Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκ ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκ. ευρώ”, υποστήριξε μεταξύ άλλων.

“Θα παρουσιάσουμε το όραμα για έναν αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτόνομο Παναθηναϊκό. Ήθελα πριν την παρουσίαση να εξασφαλίσουμε τις έγγραφες δεσμεύσεις της πολιτείας για το Βοτανικό. Όμως, επειδή ανταποκρίθηκε ο κόσμος, το επισπεύσαμε. Σε τρεις μέρες έχουν μαζέψει το εξαψήφιο ποσό από τον απλό κόσμο, χωρίς καν να έχουν κινητοποιηθεί τα μεγάλα πορτοφόλια”, ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του και συνέχισε:

“Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί μέχρι τώρα είναι 3.000, ποσό αξιοσέβαστο αλλά όχι από την κατηγορία ανθρώπων που λέτε. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος όλοι θα κινηθούν και όλοι θα συνεισφέρουν. Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκ ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκ. ευρώ. Αύριο στις 11π.μ. θα έχει συνάντηση η ομάδα εργασίας για το γήπεδο. Δεν θα φύγουν όλο το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Από τον Σεπτέμβρη θεωρώ ότι θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις για να δεσμευτούν και τα χρήματα από τα κρατικά ταμεία”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα