back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Σκρέκας στον Αθήνα 9.84: “Στόχοι μας είναι η  διατήρηση του εισοδήματος ,η  υποστήριξη των μικρών και των μεσαίων αγροτών, η προσέλκυση νέων αγροτών και η στήριξη της υπαίθρου και της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής”

Διαβάστε επίσης

“Στόχοι μας είναι η  διατήρηση του εισοδήματος ,η  υποστήριξη των μικρών και των μεσαίων αγροτών, η προσέλκυση νέων αγροτών και η στήριξη της υπαίθρου και της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής” δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας ,Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ,αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ, μιλώντας στον Αθήνα 984 και στους Τζίνα Μοσχολιού και Νεκτάριο Νώτη.

Ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι η  “Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, στα περισσότερα προϊόντα είναι ελλειμματική, κάνουμε τεράστιες εισαγωγές κρέατος, επειδή δεν παράγουμε αυτά που χρειάζεται. Παράλληλα χρειάζεται αναδιάρθρωση καλλιεργειών και αντιμετώπιση των συνεπειών τις κλιματικής αλλαγής. Η νέα ΚΑΠ θέτει ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος. Πρέπει να έχουμε προτεραιότητα την παραγωγή τροφίμων, την στήριξη των αγροτών, της υπαίθρου και των χωριών που αδειάζουν” επανέλαβε .

Και πρόσθεσε  :”Δόθηκαν πολλές επιδοτήσεις και τελικά δεν έπιασαν τόπο. Δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα έπρεπε. Όσον αφορά  το πρόγραμμα νέων αγροτών ,πριν από ένα χρόνο δόθηκαν όλα τα χρήματα της περιόδου ,που ήταν να δοθούν για νέους αγρότες μέχρι το 2022. Σχεδιάστηκε ένα πρόχειρο πρόγραμμα με ένα τρόπο επιδοματικής πολιτικής και όχι ένα πρόγραμμα για να μπορέσει να βοηθήσει τους πραγματικούς νέους ,που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα”.

-Συμφωνείται με την τοποθέτηση του κυρίου Τσουβάλα στην Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη;
“Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Δεν κρίνω τίποτε εκ των προτέρων, αρνητικά ούτε και θετικά. Περιμένω το αποτέλεσμα” τόνισε ο κ. Σκρέκας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα