back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

EuropaLeague: Η Σταντάρ Λιέγης στη θέση της Μαλίν εξαιτίας των στημένων

Διαβάστε επίσης

H UEFA απέκλεισε τη Μαλίν από τους ομίλους του Europa League εξαιτίας των στημένων αγώνων στο βελγικό πρωτάθλημα, με την Σταντάρ Λιέγης να παίρνει την θέση της.

Στους ομίλους του Europa League θα συμμετέχει η Σταντάρ Λιέγης την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παίρνοντας τη θέση της Μαλίν. Η UEFA την απέκλεισε λόγω των στημένων αγώνων στο βελγικό πρωτάθλημα και έτσι η ομάδα της Λιέγης βρέθηκε στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μαλίν είχε κερδίσει τη θέση της στους ομίλους του Europa League μέσω Κυπέλλου, αλλά η υπόθεση των στημένων αγώνων, με την εμπλοκή παραγόντων της, έφεραν τον αποκλεισμό. Οι πρώην παράγοντες της ομάδας έχουν τιμωρηθεί με ποινές από 7 έως και 10 χρόνια απαγόρευσης για ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ποινής από την UEFA, η Σταντάρ Λιέγης πήρε τη θέση της στους ομίλους του Europa League, στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης θα παίξει η Άντβερπ, ενώ η Γάνδη μπαίνει στον θεσμό και θα παίξει στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα