back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σερβία-Ελλάδα 9-3: Χάθηκε η πρωτιά στον όμιλο

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών ηττήθηκε από τη Σερβία με 9-3, έμεινε στην 3η θέση του ομίλου της και θα παίξει με τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία για την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Εθνική ομάδα έχασε με κάτω τα χέρια με 9-3 από τη Σερβία και ετοιμάζεται για το χιαστί παιχνίδι με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι στην Σερβία η οποία κυριάρχησε στο παιχνίδι. Η Εθνική σκόραρε τελευταία φορά στο 6.31 του 2ου οκταλέπτου και χρειάστηκε να περάσουν 22.30 λεπτά χωρίς γκολ. Στο ξεκίνημα του ματς η Εθνική μπήκε νωθρά και το πλήρωσε με τους Σέρβους να παίρνουν προβάδισμα με 3-1.

Στo δεύτερο οκτάλεπτο η Ελλάδα ισορρόπησε, όμως μετά ήρθε το μπλακ άουτ. Οι Σέρβοι πήραν ανέλπιστα μία πολύ εύκολη νίκη και πλέον η Ελλάδα θα παίξει με Αυστραλία ή ΗΠΑ για μια θέση στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 0-0, 3-0.

Σερβία (Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς Β. 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 2, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάκσιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς Σ. 1, Ντομποζάνοβ.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα