back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τριήμερη «μάχη» στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου , αρχίζει στην Ολομέλεια της Βουλής, η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Τη συζήτηση θα ανοίξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και θα αναγνώσει τις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ στην πρώτη συνεδρίαση που θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα,θα τοποθετηθούν και οι εισηγητές των κομμάτων.
Την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, εκτός των βουλευτών που θα εγγραφούν στον κατάλογο των ομιλητών, θα παρελάσουν από το βήμα της Βουλής υπουργοί και υφυπουργοί ,οι οποίοι θα εξειδικεύσουν τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες , ο καθένας στον τομέα του, ενώ από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τοποθετηθούν επ´ αυτών, οι αρμόδιοι τομεάρχες.

Η πρώτη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη νέα Βουλή , αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας, οπότε θα λάβουν όλοι το λόγο με τελευταίο τον πρωθυπουργό ,ο οποίος και θα κλείσει την τριήμερη συζήτηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Αμέσως μετά θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Δημήτρης Ράντος- Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα