back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός θέλει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοδοξεί να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

Οι Τσέχοι αποτελούν το πρώτο εμπόδιο στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε από κοντά την αποψινή αντίπαλο του Ολυμπιακού, είδε τα δυνατά της σημεία και τις αδυναμίες της και τα μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του.

Εκείνο που ζήτησε ο 49χρονος προπονητής από τους παίκτες του να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αναμετρηθούν με την Μπασάκσεχιρ.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τσιμίκα.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγέρμε, με τον Ποντένσε και τον Γιώργο Μασούρα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 8μμ και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 1, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα