back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προανακριτική σε βάρος του ζητεί ο Π. Πολάκης για τις υποθέσεις Στουρνάρα και Πουλή

Διαβάστε επίσης

Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής καλείται αύριο στις 10 το πρωί, ο πρώην αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης, για την υπόθεση ηχογράφησης της συνομιλίας του με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα και της μήνυσης εναντίον του από τον πρώην υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Ωστόσο, ο ίδιος ζητεί τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής εις βάρος του, προκειμένου, όπως δηλώνει, να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Κατά δήλωσή του, απαιτεί τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, καθώς τα «αδικήματα» για τα οποία εγκαλείται τελέστηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων του και καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συγκεντρώσουν τις 30 υπογραφές που απαιτούνται για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής.

«Η αποκάλυψη των κλοπών στο ΚΕΕΛΠΝΟ και των απευθείας αναθέσεων ήταν έργο που έπρεπε να κάνω και το εκτέλεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό λοιπόν, επειδή, πρέπει να μάθει και ο ελληνικός λαός γιατί με κατηγορούν αυτοί οι άνθρωποι, ο κύριος Πουλής και ο κύριος Στουρνάρας, πρέπει να γίνει δημόσια διαδικασία και να αποφασιστεί αν θα αρθεί ή όχι η ασυλία, για να τα πούμε όλα».

Τέλος, ο πρώην υπουργός επιρρίπτει ευθύνες στις εισαγγελικές αρχές που χειρίστηκαν τις δύο υποθέσεις.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα