back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διεκδικεί την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο η εθνική πόλο ανδρών

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με 9-8 από την Αυστραλία γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών και θα διεκδικήσει την έβδομη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Ν. Κορέα.

Η αναμέτρηση ήταν από την αρχή ντέρμπι, με καμία ομάδα να μην ξεφεύγει στο σκορ με πάνω από δυο τέρματα διαφορά. Αυτό που κόστισε στο σύνολο του Θοδωρή Βλάχου για ακόμη μια φορά, ήταν ότι δεν μπόρεσε να βρει σκορ στο τελευταίο οκτάλεπτο, κάτι που συνέβη και στην αναμέτρηση με την Ιταλία.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό απέναντι στην Ιταλία. Η Ελλάδα σε οκτώ λεπτά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι οι τυπικά γηπεδούχοι με ένα γκολ του Κάμπελ, πήραν την νίκη. Στο τελευταίο τους ματς οι Αυστραλοί θα αντιμετωπίσουν την Σερβία για τις θέσεις 5-6.

Ο τελευταίος αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπου θα παλέψει για την έβδομη θέση, είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο απέναντι στην Γερμανία, η οποία ηττήθηκε με 17-16 από την Σερβία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-3, 1-0.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Φάτοβιτς): Ντένερλι, Κάμπελ 2, Φορντ Τ., Κέις 3, Πάουερ, Έντουαρντς Λ., Ροουτς , Γιάνγκερ 2 , Φορντ Α.1, Πουτ, Χάουντεν , Έντουαρντς Μ. 1 , Χρύσανθος.

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Γαλανίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα