back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκανε το πρώτο βήμα ο Ατρόμητος

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα πρόκρισης στον γ’ γύρο των προκριματικών στο Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Ατρόμητος που επικράτησε με σκορ 2-1 της Ντουνάϊσκα Στρέντα στη Σλοβακία.

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και εξαργύρωσαν την υπεροχή τους με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, βάζοντας έτσι γερά θεμέλια ενόψει του επαναληπτικού αγώνα σε μια βδομάδα στο Περιστέρι ο οποίος θα κρίνει και την πρόκριση.

Η ελληνική ομάδα φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα ότι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και αυτό θεμελιώθηκε στο 20ο λεπτό, όταν ο Ούμπιδες με ένα εξαιρετικό σουτ σημείωσε το 0-1.

Η Ντουνάισκα που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε απειλήσει τους παίκτες του Αναστασίου κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 35ο λεπτό, όταν ο Βίντα με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Το γκολ των γηπεδούχων ωστόσο δεν πτόησε την ομάδα των δυτικών προαστίων. Αντίθετα την πείσμωσε και αναζήτησε το δεύτερο γκολ το οποίο σημείωσε με σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή στο 43′.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο «σκληροί» στο παιχνίδι τους στην προσπάθειά τους να μην κινδυνεύσουν να δεχτούν τρίτο τέρμα.

Ο Ατρόμητος είχε μια – δυό καλές ευκαιρίες να ανοίξει κι άλλο το σκορ, ωστόσο αυτές δεν μετατράπηκαν σε γκολ, με σημαντικότερη αυτή του Ρόσα στο 89′ όταν ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αναστασίου πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

NΤΟΥΝΑΪΣΚΑ Γέντλιτσκα, Ντέιβις (73′ Μπλάκμαν), Κόστρμα, Κρούζλιακ, Όραβετς, Κάλμαρ, Βίντα Μ., Τσμέλικ (60′ Βεσελόφσκι), Ρόναν (30′ Βίντα Κ.), Ραμίρεθ, Ντίβκοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγκερι, Κιβρακίδης (38′ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (61′ Φάρλεϊ), Βέλλιος (74′ Κάχιλα).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα