back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ογδοη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική πόλο γυναικών

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με 11-9 από την Ολλανδία γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, τερματίζοντας στην όγδοη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας.

Οι Ελληνίδες παίκτριες, δεν κατάφεραν να πάρουν ρεβάνς από τις Ολλανδέζες για την ήττα στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2018. Οι «πορτοκαλί» παρόλο που δεν πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση, βρήκαν τρόπο να περιορίσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ιδιαίτερα στο τέλος.

Το σύνολο του Γιώργου Μορφέση δεν κατάφερε να πετύχει κανένα τέρμα στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, κάτι που έκαναν και οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στα ματς με Ιταλία και Αυστραλία.

Στο τελευταίο μέρος τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για την Ελλάδα. Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση δεν μπόρεσαν να βρουν τον πολυπόθητο γκολ, σε αντίθεση με την Ολλανδία η οποία με την Χένε διαμόρφωσε το τελικό 11-9 και πήρε την έβδομη θέση στην διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-5, 6-4, 0-1

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 3, Νίνου, Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Χάβενγκα): Κέντερς, Μέγκενς 3, Χένε Ντ.2 , Φάν Ντερ Σλουτ 2 , Γουλβς , Στόμπχορστ, Ρόχε , Σέβενιχ, Κόινινγκ 3, Κούλχαας, Φαν Ντερ Κράατς 1 , Φούρβελτ, Μπάους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα