back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωπηλασία: Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι Κυρίδου-Μπούρμπου

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου στέφθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξάγεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι δυο πρωταθλήτριες τερμάτισαν σε 7.11.67, οι Μπέντλι-Σούνμπι (Νότια Αφρική) τερμάτισαν στην δεύτερη θέση με χρόνο 7.16.24, ενώ στην 3η τερμάτισαν οι Ντανίλιουκ-Γκλάζκοβα (Ρωσία) με 7.18.35. Πλέον τις περιμένει και το ευρωπαϊκό κάτω των 23 που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στην ίδια διοργάνωση οι Καλανταρίδης-Παλαιοπάνος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην δίκωπο των αγοριών.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Χριστίνα Μπούρμπου, Μαρία Κυρίδου, όπως και τους “χάλκινους” Γιάννη Καλανδαρίδη, Θανάση Παλαιοπάνο.

Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τις «χρυσές» κωπηλάτριες Χρ. Μπούρμπου και Μ. Κυρίδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της παγκόσμιας κορυφής. Η επιτυχία σας και οι επιδόσεις σας μας κάνουν υπερήφανους και παρέχουν ένα υπέροχο παράδειγμα για τη νέα γενιά».

«Συγχαίρω τις “χρυσές” Χριστίνα Μπούρμπου-Μαρία Κυρίδου και τους “χάλκινους” Γιάννη Καλανδαρίδη-Θανάση Παλαιοπάνο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23! “Αργοναύτες” στη Φλόριδα, τα πληρώματα των δικώπων, τίμησαν την παράδοση της Ελλάδας με το νερό, έχοντας πυξίδα στην πρόοδο», έγραψε στο twitter o υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα