back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Χρυσές» οι Κυρίδου – Τσαμοπούλου στο παγκόσμιο κωπηλασίας

Διαβάστε επίσης

H Αννέτα Κυρίδου με την Δήμητρα Τσαμοπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κ-23 των ΗΠΑ στο διπλό σκιφ.

Ο τερματισμός του τελικού του διπλού σκιφ των γυναικών U23

Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου τερματίζουν πρώτες στο τελικό του διπλού σκιφ και κατακτούν πανηγυρικά το χρυσό μετάλλιο

Gepostet von Ελληνικη Κωπηλατικη Ομοσπονδια (Επίσημη σελίδα) am Sonntag, 28. Juli 2019

Το δεύτερο της χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ-23 που διεξάγεται στις ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την ιστορική επιτυχία των Κυρίδου-Μπούρμου στην κατηγορία της δικώπου άνευ.

Οι δυο Ελληνίδες τερμάτισαν σε 7.04.20 ενώ στη 2η θέση βρέθηκαν οι δυο Αυστραλές με 7.07. 77 και στην 3η οι δυο Ουγγαρέζες με 7.11.68.

Πρ. Παυλόπουλος: «Mας κάνετε υπερήφανους»

«Η εμβληματική παγκόσμια επιτυχία σας», σημειώνει σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, «όταν μάλιστα φέρνει στην Ελλάδα ένα δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση, αποδεικνύει, με αμάχητα τεκμήρια, ότι, με πανάξιους εκπροσώπους εσάς, η Ελληνική κωπηλασία γράφει μία λαμπρή σελίδα, η οποία υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια. Όπως και οι συναθλήτριές σας χθες έτσι και εσείς σήμερα μας κάνετε υπερήφανους με τις επιδόσεις σας αλλά και με το παράδειγμά σας», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Τα ελληνικά κουπιά, χθες και σήμερα, απέδειξαν το λαμπρό παρόν και μέλλον του αθλήματος της κωπηλασίας στη χώρα μας», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα